Mäyrät Berliiniin
Julkaistu 2017-09-01 11:01:06

Suomen baseball maajoukkue mäyrät suuntaa viikonloppuna Berliiniin kolmen maan ystävyysturnaukseen.

Vastassa ovat isäntäjoukkue Berlin Sluggers sekä italialainen Cupramontana. Pelit ovat osa maajoukkueen leiritystä silmälläpitäen kauden 2018 EM karsintaturnausta.

Sluggers ja Cupramontana pelaavat omien maidensa kovatasoisissa 2. divisioonissa ja tarjoavat mahdollisuuden testata maajoukkueen iskukykyä kovatasoista syöttö ja hyökkäyspeliä vastaan.

Maajoukkueen kokoonpanoa on uudistettu ja tuoreille maajoukkuekasvoille tämä tarjoaa myös tärkeää kansainvälistä kokemusta ennen tärkeitä karsintaotteluita.

” Viikonlopun ottelut ovat tärkeitä ensi kesän EM- karsintaa silmällä pitäen. Kovia kansainvälisiä otteluita on saatava alle tai meillä ei ole mitään mahdollisuutta pysyä kyydissä. Vastustajan syötön taso on kova ja sellaista on vain nähtävä aika ajoin. Mielenkiinnolla odotan, millä tasolla pystymme pelaamaan.

Ottelut näyttävät myös aika paljon suuntaa sille, keillä on potentiaalia olla mukana myös jatkossa. Kilpailu pelipaikoista tulee olemaan kovaa ja puolustus erityisesti on kovassa tikissä. Sekä sisä- että ulkokentällä on paljon pelaajia, jotka löytävät itsensä penkiltä,vaikka ovat tottuneet täysiin minuutteihin sm-sarjassa. Sama koskee pelaajia, jotka eivät edes mahtuneet mukaan tällä kertaa.

Nämä pelit alta pois ja talviunille.”

- Antti Kumpulainen, päävalmentaja

Mäyrät 2017 Berliini:
Jussi Saaristo, Ville Saarman, Marko Nygård, Pertteli Salmenperä, Timo Liiri, Tapio Parkkinen, Toivo Aaltonen, Sergio Fernandez, Andres Mena Jesse Bove, Heedo Lee, Mikko Leinonen

Valmennus: Antti Kumpulainen (pv), Sebastian Nymark, Corey Cacho , Riku Katajamäki
Uutisarkisto: