Väkivallankumous - su. 26.10 Roihuvuori - Baseball ja Pesäpallo
Julkaistu 2014-10-23 12:50:41

Väkivallankumous sai alkunsa viattomiin nuoriin kohdistuneista väkivaltaisista teoista 2014. Syntyi tarve tehdä jotain, mikä ei aiheuttaisi lisää väkivaltaa vaan puhuisi muiden keinojen, ennen kaikkea empatian ja välittämisen puolesta.

”Me olemme liike, joka ei lyö, tyrmää tai satuta ketään. Ainoa, mitä vastaan hyökkäämme, on väkivalta. Väkivallankumouksessa tahdomme pitää huolta ympärillämme olevista ihmisistä, tunsimme heitä tai emme. Me uskomme, että toinen ihminen on ystävä – ei vihollinen – kunnes toisin todistetaan.”

Väkivallankumouksen avajaistapahtumana järjestetään Rakkauden pesäpalloturnaus, joka pelataan Roihuvuoren kentällä sunnuntaina klo 12 alkaen. Tapahtumaan ja pelaaviin joukkueisiin osallistuu nuorten lisäksi merkittäviä suomalaisia kulttuurivaikuttajia, kuten Krista Kosonen, Joonas Saartamo, Riku Nieminen, Noah Kin, Hannu-Pekka Björkman, Elina Knihtilä, Antti Holma, Niina Koponen, Essi Hellen, Tidjan Ba, Janna Hurmerinta, Roope Salminen, Sanni, Maurizio Pratesi, Pihla Viitala ja Tuure Kilpeläinen. Tapahtumassa esiintyy Roope Salminen & Koirat, Tuure Kilpeläinen, Noah Kin sekä yllätysvieraita.

Lisätietoa: http://vakivallankumous.tumblr.com

Väkivallankumous Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/749595648447573/permalink/754216044652200/
Uutisarkisto: