Slovenia murskasi baseballmaajoukkueen unelman
Julkaistu 2014-07-31 22:16:47

Suomen baseballmaajoukkue jatkaa EM-turnauksen C-sarjassa. Isäntamaa Slovenia ei jättänyt jossiteltavaa alkulohkon päätöskamppailussa, vaan vei vakuuttavan voiton lukemin 17-2. Suomi kohtaa vielä perjantaina Norjan ja lauantaina Unkarin, mutta tavoitteena ollut nousu B-sarjaan ei ole enää mahdollinen.

Illan ottelu alkoi Suomen kannalta nihkeästi. Oma sisäpeli tökki ja Slovenia iski heti avausvuoroparissa kuusi juoksua. Varsinkaan Suomen syöttöpeli ei toiminut kunnolla missään vaiheessa ottelua.

Valonpilkahdus nähtiin neljännessä vuoroparissa, kun Matti Korvenmaa onnistui kotiuttamaan kahdesti. Henkilökohtaiset virheet kuitenkin söivät joukkueen peliä. Viidennessä vuoroparissa Suomi sai vielä pesät täyteen yhdellä palolla, mutta ratkaisuyritykset eivät onnistuneet.

Kahdesta paikasta B-sarjaan pelaavat Irlanti, Israel, Romania ja Slovenia. Suomen kohtalona on jäädä kamppailemaan sijoista 5-8. Turnaus ei kuitenkaan mennyt täysin penkin alle, sillä maajoukkue palasi Euroopan tasolla voittokantaan kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Suomi kukisti Latvian keskiviikkona lukemin 14-4.

Lisätietoa

EM-turnauksen C-sarjan otteluohjelma: http://www.baseballstats.eu/2014/ljubljana/schedule.php

Slovenia-Suomi –otteluraportointi: http://www.baseballstats.eu/2014/ljubljana/games/12.htm
Uutisarkisto: