Baseball-fiesta Tampereella
Julkaistu 2013-08-27 12:19:11

Tampere – 24.8.2013

Tampereen Sorsapuiston kentällä nähtiin viime lauantaina suuri baseball-fiesta, kun joukko helsinkiläisiä pelaajia saapui Alexander Barrientosin johdolla Tampereelle haastamaan Tigersin. Kaikki saivat hyvin peliaikaa, kun ehdittiin pelata kaksi peliä. Helsinkiläisessä joukkueessa oli pääosin kuubalaisia, mutta myös pelaajia Venezuelasta ja Dominikaanisesta Tasavallasta oli mahtunut mukaan.

Menan Tigers voitti molemmat ottelut. Ensimmäinen ottelu päättyi lukemiin 12–1. Tigersin Roynet Perez vahvisti vieraiden joukkuetta syöttäjänä toisessa ottelussa, joka päättyi 9–6.

Lassi Autio tuomaroi ensimmäisen pelin ammattimaisesti. Toisessa pelissä tuomaroi Gabriel Rosell, ja pelin lopussa monet muut saivat myös kokeilla tuomarointia ja nauttia siitä.

”Tigersillä oli kentällä uusia pelaajia, ja tämä ottelu antoi heille mahdollisuuden pelata ennen kauden loppua. Sää oli mahtava, ja molempien joukkueiden peli onnistui” kertoi Andrés Mena, Tigersin päävalmentaja. Myös tuomarina lauantaina toiminut Tigersin pelaaja Lassi Autio arvioi, että tulokasjoukkue olisi voinut olla Suomi-sarjan kärkisijoilla, jos se olisi tänä vuonna pelannut tuolla sarjatasolla.

Pelien jälkeen saunottiin Rauhanniemen yleisellä saunalla, jossa juhlittiin päivän parasta antia: baseballin kaikille tuomaa iloa ja riemua.
Uutisarkisto: