SM-sarja - Taistelu finaalipaikoista käy kuumana
Julkaistu 2013-07-21 00:46:22

Baseballin SM-sarjaa on pelattu kaksi kolmasosaa ja kaikilla joukkueilla on mahdollisuus päästä finaaleihin pelaamaan Suomen mestaruudesta. Finaalit pelataan paras viidesta systeemillä ja ensimmäinen peli on perjantaina 23.8. Ainoastaan on selvää, etteivät Tampereen Tigers ja Malmi Bullets voi enää kohdata toisiaan finaaleissa.

Sarjaa johtavalla ja hallitsevalla Suomen mestarilla Espoo Exposilla on mahdollisuus varmistaa finaalipaikka voittamalla yhden jäljellä olevasta viidestä ottelusta. Hankalammassa tilanteessa on tällä hetkellä sarjan hännillä oleva Tigers, joka tarvitsee vähintään viisi voittoa viimeisestä kuudesta pelistä tai mieluummin kuusi, ja siltikin muiden joukkueiden tulee pelata sopivasti ristiin.

Tiukimmin finaalipaikasta taistelevat Puumat Helsingistä ja Bullets, joka on 2,5 peliä Puumia perässä. Joukkueet kohtaavat runkosarjassa vielä kolmasti ja Puumien tulisi voittaa Bullets vielä kahdesti varmistaakseen finaalipaikan. Muutoin Puumat joutuvat kaatamaan Exposin sekä toivomaan Tigersilta voittoja Bulletsista.

SM-sarja jatkuu ensi viikolla seuraavin otteluin:

24.7 Bullets - Puumat Ruskeasuo
28.7 Expos - Tigers Leppävaara (tupla)
Uutisarkisto: