Ball Sports 2013 - baseballille menestys!
Julkaistu 2013-03-11 12:32:51

Suomen Baseball- ja Softball-liitto osallistui ensimmäisen kerran nykymuotoiseen Ball Sports -tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa. Kyseessä on osa Go Expo -nimistä vapaa-ajan messutapahtumaa, jossa on tarjolla kaikenlaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia: golfia, metsästystä, valokuvausta, pyöräilyä ym.

SBSL oli pystytänyt pesäpallon lyöntipaikan viereen lyöntitunnelin, jossa syöttökone pyöri tauotta koko viikonlopun. Helppoon syöttöön osumista kävi yrittämässä lähes 700* kiinnostunutta - jotkut jopa useamman kerran. Lyöntitunnelissa oli asiantunteva opastus ja tulos oli nähtävissä: pienillä ohjeilla kokematonkin lyöjä sai usean hyvän kontaktilyönnin aikaiseksi. Ja ovien sulkeuduttua jono jatkui muiden näyttelyjärjestäjien myös halutessa kokeilla taitojaan laakasyötön edessä.

Lyöntitunnelin kupeessa oli myös esittelytila, jossa oli esillä pelivarusteita sekä esitteitä. Näytöllä pyöri sekä lajiesittely- että huippusuoritusvideoita. Vapaaehtoisemme jakoivat esitteitä myös ohikulkeville ja lyöntitunneliin jonottaville.
Ohessa järjestettiin myös kolme baseball-näytöstä, joka kiinnosti messuyleisöä kovasti. Pari pelaajahaastattelua ehdittiin saada myös ohjelmaan mukaan.

Kaiken kaikkiaan messut sujuivat loistavasti, siitä iso KIITOS vapaaehtoisjoukoille. Ilman heitä emme olisi saavuttaneet puoliakaan tuosta tuloksesta.

Ensi vuonna tehdään vielä upeampi show!

Messuarvonnan tulokset:

Baseball-räpylä:
_Antti Oikarinen
SuomiBaseball T-paita:
_Juhana Hurskainen
_Sanna Sotka
Baseball-maajoukkueen lippalakki:
_Lauri Jussila
_Tiina Piitulainen
Virallinen pelipallo:
_Ville Huotari
_Edvin Eskola
_Rita Hurme
SBSL-Finland avaimenperä:
_Ilmari Pekonen
_Manu Pasanen
_Tony Koljonen
_Leena Hyväri
_Samuli Seppälä

SBSL onnittelee voittajia.

* vajaat 2 min./lyöjä, käytännössä maksimisuoritus
Uutisarkisto: