Toimitsijoiden matkakorvauksista
Julkaistu 2008-06-19 12:09:37

Toimistosta on ilmoitettu, että tuomareiden matkalaskut ovat olleet osittain puutteellisia. Muistutetaan siis vielä korvauskäytännöstä (joka on summia lukuunottamatta ollut sama jo vuosia):

SBSL ei maksa palkkioita tuomaritoiminnasta.

SBSL maksaa ottelua kohti maksimissaan 30 euroa matkakorvausta - edellyttäen asianmukaista matkalaskua 31.10. mennessä. Mikäli kuluja ei synny näin paljoa, korvaus voi olla pienempikin. Toimisto ei maksa korvausta, jos laskuun on merkitty ainoastaan ottelut, eikä lainkaan matkakorvauksen perusteita. Tre-Hki matkaa kohden maksimikorvausta kasvatetaan 20 euroa/edestakainen matka.

Korvauskatto on laskukohtainen. Jos jokin ottelu on niin lähellä kotia, ettei matkakuluja synny 30 euroa, niin samalle laskulle kannattaa sisällyttää kauempana tehtyjä otteluita, jotta saa täyden korvauksen.

Esimerkki: Henkilö on tuomaroinut viisi ottelua, johon sisältyy yksi HKI-TRE matka. Tällöin henkilölle voidaaan korvata enintään 5x30EUR+20EUR = 170 EUR matkakuluja näistä viidestä tuomaroimastaan ottelusta.

Lisää ohjeita löytyy kohdasta: Yleistä - Toimitsijat - Ohjeet - Korvaukset kilpasarjoista. Sivulta löytyy myös verottajan sallimat maksimikorvaukset.

SBSL Hallitus
Uutisarkisto: