Ensikauden valmistelut täydessä vauhdissa
Julkaistu 2020-10-29 09:48:33

Tulevan kauden taustatyö sekä valmistautuminen on aloitettu lajivastaavan ja lajihallituksen toimesta. Yhtenä merkittävänä muutoksena kuluvan syksyn aikana on baseball.fi sivuston siirtyminen pesis.fi sivuille. Tarkka ajankohta sivujen julkaisusta tiedotetaan myöhemmin. Lisäksi neuvotteluita uusien kenttähankkeiden merkeissä on käyty eri kaupunkien liikuntavirastojen ja liikuntapaikkarakentamisesta vastaavien tahojen kanssa.

Ensi vuoden johtoryhmään tulee mukaan uusia vastuualueita sekä tehtäviä. Näihin lajin kehitystä edistäviin tehtäviin tarvitaan innokkaita tekijöitä. Oman kiinnostuksen olla mukana luomassa lajin kasvun ja kehityksen edellytyksiä voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen ville.saarman@pesis.fi tai Jukka.Ropponen@baseball.fi

Uusi lajihallitus on valittu ja se on jo aloittanut työnsä. Lajihallitus tullaan julkistamaan lehdistötilaisuudessa yhdessä ensi kauden suunnitelmien ja tiiviimmän PPL-yhteistyön kanssa heti kun korona-tilanne sallii tilaisuuden järjestämisen. Kaikki lajihallituksen jäsenet ovat nykyisistä baseball-seuroista riippumattomia, kokeneita henkilöitä joilla on mittava tausta yritysmaailmassa.

Jatkossa ajantasaisia kuulumisia kiinnostuneille tullaan, ensisijaisesti päivittämään liiton Facebook-sivujen kautta kunnes uusi sivusto julkaistaan pesis.fi sivujen alla.

PPL Baseball ja softball lajivastaava
Uutisarkisto: